De Luizenmoeder aflevering 4 gemist: oefenen voor kerstvoorstelling

De Luizenmoeder aflevering 4 gemist: oefenen voor kerstvoorstelling

De Luizenmoeder aflevering 4 gemist: oefenen voor kerstvoorstelling Juf Ank oefent in de vierde aflevering van het tweede seizoen van De Luizenmoeder met onder anderen Nancy, Anton en Volkert het kerstverhaal voor de voorstelling op school. Pjotr-Jan van De Koepel laat echter weten waarom dat geen goed idee is. De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk hier De Luizenmoeder aflevering 4. De Luizenmoeder gemist: Karel als roetveeg-Balthasar Bekijk deze video » De Luizenmoeder aflevering 4 gemist: oefenen voor kerstvoorstelling Bekijk deze video » Eerste beelden De Luizenmoeder aflevering 4: Stokbrood is levensgevaarlijk Bekijk deze video »
TV :

Juf Ank oefent in de vierde aflevering van het tweede seizoen van De Luizenmoeder met onder anderen Nancy, Anton en Volkert het kerstverhaal voor de voorstelling op school. Pjotr-Jan van De Koepel laat echter weten waarom dat geen goed idee is.

De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk hier De Luizenmoeder aflevering 4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Luizenmoeder aflevering 4 gemist: oefenen voor kerstvoorstelling of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: school, gemist, voorstelling, volkert, de koepel, nancy, luizenmoeder, juf, juf ank, de luizenmoeder, oefenen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV