Slotaflevering De 3 sterren camping gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering De 3 sterren camping gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: De 3 sterren camping

Slotaflevering De 3 sterren camping gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending De 3 sterren camping gemist? OnneDi en Simon Keizer zingen 'Say Something' Bekijk deze video » De 3 Sterren Camping: Renze Klamer doet bijzondere goocheltruc met wc-rol Bekijk deze video » In de laatste aflevering van De 3 sterren camping ontvangen Nick, Simon en Kees YouTuber OnneDi, presentator Renze Klamer en zangeres Shirma Rouse. MoordOnneDi is gek op true crime, ze maakt er zelfs een podcast over. Maar heeft ze wel eens zelf een moord opgelost? Simon, Kees en Nick hebben speciaal voor deze gelegenheid een crime scene geregeld en nu is het aan de groep om de moord op te lossen. ReisShirma wil het liefst nog een keer in haar leven een culinaire reis maken, dus is chef London Loy aanwezig om haar daar een handje bij te helpen. JongensdroomAan de andere kant van de camping laat extra gast Steven Kazan de jongensdroom van Renze Klamer uitkomen, door hem de fijne kneepjes van het goochelvak te leren. 3 Sterren Camping: Elske DeWall, Sanne Wallis de Vries en Nick & Simon zingen 9 to 5 Bekijk deze video » Wow! Elske DeWall zingt Greatest Love Of All in De 3 Sterren Camping (video) Bekijk deze video » De 3 Sterren Camping: Ronnie Flex gaat helemaal los met jodelen Bekijk deze video »
Uitzending :
Slotaflevering De 3 sterren camping gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van De 3 sterren camping ontvangen Nick, Simon en Kees YouTuber OnneDi, presentator Renze Klamer en zangeres Shirma Rouse.

Moord
OnneDi is gek op true crime, ze maakt er zelfs een podcast over. Maar heeft ze wel eens zelf een moord opgelost? Simon, Kees en Nick hebben speciaal voor deze gelegenheid een crime scene geregeld en nu is het aan de groep om de moord op te lossen.

Reis
Shirma wil het liefst nog een keer in haar leven een culinaire reis maken, dus is chef London Loy aanwezig om haar daar een handje bij te helpen.

Jongensdroom
Aan de andere kant van de camping laat extra gast Steven Kazan de jongensdroom van Renze Klamer uitkomen, door hem de fijne kneepjes van het goochelvak te leren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De 3 Sterren Camping

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering De 3 sterren camping gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV