Down the Road gemist? De kennismaking tussen de zeven jongeren

Down the Road gemist? De kennismaking tussen de zeven jongeren

Gisteren, woensdag 12 januari, kon je kijken naar het nieuwe SBS6-programma Down the Road. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk de kennismaking tussen de jongeren hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Down the Road</em> gemist? De kennismaking tussen de zeven jongeren Gisteren, woensdag 12 januari, kon je kijken naar het nieuwe SBS6-programma Down the Road. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk de kennismaking tussen de jongeren hieronder. Lees verder onder de video. Eerste ontmoetingDe jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en misschien ook liefde van alles mee. Triza is de eerste die Gordon ontmoet, bekijk de kennismaking tussen de jongeren en Gordon hierboven. Down the Road is vanaf dinsdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Gordon wordt getreiterd in Down the Road: "Ik ken geen nummer van jou" (video) Bekijk deze video » Gordon over zijn nieuwe programma Down the Road: "Heel intensief" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Eerste ontmoeting
De jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en misschien ook liefde van alles mee. Triza is de eerste die Gordon ontmoet, bekijk de kennismaking tussen de jongeren en Gordon hierboven.

Down the Road is vanaf dinsdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV