Zien: Bonnie St. Claire verbaast Art Rooijakkers: "Jij lijkt geen geheimen te hebben"

Zien: Bonnie St. Claire verbaast Art Rooijakkers: "Jij lijkt geen geheimen te hebben"

We zien vandaag in Rooijakkers Over de Vloer presentator Art Rooijakers langsgaan bij de 72-jarige zangeres Bonnie St. Claire. Ze vertelt hem van alles, bijvoorbeeld ook over het moment waarop ze erachter kwam dat het veel praktischer is om een pruik te dragen: "Jij lijkt geen geheimen te hebben", zegt Art tegen Bonnie in het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Bonnie St. Claire</em> verbaast <em>Art Rooijakkers</em>: &quot;Jij lijkt geen geheimen te hebben&quot; We zien vandaag in Rooijakkers Over de Vloer presentator Art Rooijakers langsgaan bij de 72-jarige zangeres Bonnie St. Claire. Ze vertelt hem van alles, bijvoorbeeld ook over het moment waarop ze erachter kwam dat het veel praktischer is om een pruik te dragen: "Jij lijkt geen geheimen te hebben", zegt Art tegen Bonnie in het fragment hieronder. Lees verder onder de video. PruikBonnie laat weten dat ze altijd zoveel tijd stak in het doen van haar haren, toen ze een pruik besloot te dragen vond ze dit geweldig. Bekijk het gesprek in de video hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.Bekijk ook Pijnlijk moment voor Art Rooijakkers bij rapper Donnie: "Bij mij is het net uit..." Bekijk deze video » Bonnie St. Claire vertelt Art Rooijakkers: "Zoals ik 's morgens aan de rosé zat is helemaal niet lekker' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Bonnie St. Claire verbaast Art Rooijakkers: "Jij lijkt geen geheimen te hebben"

Pruik
Bonnie laat weten dat ze altijd zoveel tijd stak in het doen van haar haren, toen ze een pruik besloot te dragen vond ze dit geweldig. Bekijk het gesprek in de video hierboven.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV