Steenrijk, Straatarm: Familie spendeert honderden euro's aan kleding en schoenen

Steenrijk, Straatarm: Familie spendeert honderden euro's aan kleding en schoenen

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Familie spendeert honderden euro's aan kleding en schoenen Vanavond zien we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. De heren gaan schoenen shoppen, zij geven 175 euro uit aan een paar schoenen: "Poeh, dat is veel", zegt papa. Ook is het gezin naar een kledingwinkel gegaan en hier spenderen ze nog veel meer geld. Bekijk het fragment hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Vriendin Rico Verhoeven sloopt airfryer (video) Bekijk deze video » Zien: Vriendin van Rico Verhoeven reageert op deelname Steenrijk, straatarm Bekijk deze video »

Vanavond zien we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. De heren gaan schoenen shoppen, zij geven 175 euro uit aan een paar schoenen: "Poeh, dat is veel", zegt papa. Ook is het gezin naar een kledingwinkel gegaan en hier spenderen ze nog veel meer geld. Bekijk het fragment hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV