Veel dichte mist in Nederland: bekijk beelden van Hart Van Nederland

Veel dichte mist in Nederland: bekijk beelden van Hart Van Nederland

Woensdagochtend heeft een groot deel van Nederland weer last van dichte mist. In Hart Van Nederland geeft Dennis Mooij van de ANWB tips voor de lichten met autorijden, voor de veiligheid. Ook als je auto een sensor heeft en zelf de lichten regelt, is het aan te raden om zelf met de hand de dimlichten te bedienen…

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Veel <em>dichte mist</em> in Nederland: bekijk beelden van <em>Hart Van Nederland</em> Woensdagochtend heeft een groot deel van Nederland weer last van dichte mist. In Hart Van Nederland geeft Dennis Mooij van de ANWB tips voor de lichten met autorijden, voor de veiligheid. Ook als je auto een sensor heeft en zelf de lichten regelt, is het aan te raden om zelf met de hand de dimlichten te bedienen… Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Sluitersveldssingel-bewoners in shock na fatale steekincident: "Ik wil hier weg" (video) Bekijk deze video » Video: Politie zoekt naar bewijsmateriaal in zaak-Esmee in Leids kanaal Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV