LuckyTV: nieuwe stijl Tijd voor MAX is veel minder braaf en gezellig

LuckyTV: nieuwe stijl Tijd voor MAX is veel minder braaf en gezellig

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: nieuwe stijl <em>Tijd voor MAX</em> is veel minder braaf en gezellig Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. LuckyTV presenteerde woensdag Tijd voor MAX-nieuwe stijl. De talkshow van Omroep MAX, vlak voor etenstijd te zien op NPO 1, wordt een stuk minder braaf en gezellig. Zo probeert Cécile Narinx zich te verweren tegen het advocatenteam van Ronald Giphart, die haar beschuldigt van plagiaat, en is er een speciale seksrobot aanwezig in de studio. Zitten de oudere kijkers hier op te wachten? Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Tim Hofman kijkt uit naar nieuw tv-seizoen met zieke en dode mensen Bekijk deze video » LuckyTV: wie zijn de individuele recordhouders van enorm dagrecord coronabesmettingen? Bekijk deze video » LuckyTV: Sigrid Kaag als hologram aanwezig bij bordesscène Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: nieuwe stijl Tijd voor MAX is veel minder braaf en gezellig

LuckyTV presenteerde woensdag Tijd voor MAX-nieuwe stijl. De talkshow van Omroep MAX, vlak voor etenstijd te zien op NPO 1, wordt een stuk minder braaf en gezellig. Zo probeert Cécile Narinx zich te verweren tegen het advocatenteam van Ronald Giphart, die haar beschuldigt van plagiaat, en is er een speciale seksrobot aanwezig in de studio. Zitten de oudere kijkers hier op te wachten?

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: nieuwe stijl Tijd voor MAX is veel minder braaf en gezellig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV