Beau: wat is het geheim van kinderprogramma Welkom in de Middeleeuwen?

Beau: wat is het geheim van kinderprogramma Welkom in de Middeleeuwen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau</em>: wat is het geheim van kinderprogramma <em>Welkom in de Middeleeuwen</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. NPO 3 heeft al jaren succes met diverse kinderprogramma's waarin we teruggaan naar een historisch interessante tijd. Nu is dat bijvoorbeeld Welkom in de Middeleeuwen, elke zondag om 18.20 uur te zien. Wat is het geheim van deze programma's, die zelfs op scholen worden vertoond? Actrice Ilse Warringa omschrijft het als "de geschiedenis verpakt in humor". En je steekt er ook nog wat van op, want historicus Herman Pleij zorgt ervoor dat de zaken accuraat worden weergegeven. Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: wat is het geheim van kinderprogramma Welkom in de Middeleeuwen?

NPO 3 heeft al jaren succes met diverse kinderprogramma's waarin we teruggaan naar een historisch interessante tijd. Nu is dat bijvoorbeeld Welkom in de Middeleeuwen, elke zondag om 18.20 uur te zien. Wat is het geheim van deze programma's, die zelfs op scholen worden vertoond? Actrice Ilse Warringa omschrijft het als "de geschiedenis verpakt in humor". En je steekt er ook nog wat van op, want historicus Herman Pleij zorgt ervoor dat de zaken accuraat worden weergegeven.

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV