Koffietijd: Jennifer Ewbank vindt winst Better Than Ever ‘superleuk compliment’

Koffietijd: Jennifer Ewbank vindt winst Better Than Ever ‘superleuk compliment’

Jennifer Ewbank was zaterdag te zien in Better Than Ever, waarin oude bekenden uit talentenjachten nog eens laten horen wat ze muzikaal in huis hebben. De zangeres vertelt bij Koffietijd meer over haar deelname en hoe ze het vindt dat ze tot winnaar van de week werd gekozen. “Een superleuk compliment, het zijn allemaal mensen die ik heel erg waardeel voor wat ze doen. Ze kunnen ook echt wat dus dat vond ik wel waardevol.”

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Better Than Ever is elke zaterdag om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Better Than Ever terugkijken op Gids.tv.

<em>Koffietijd</em>: Jennifer Ewbank vindt winst <em>Better Than Ever</em> ‘superleuk compliment’ Jennifer Ewbank was zaterdag te zien in Better Than Ever, waarin oude bekenden uit talentenjachten nog eens laten horen wat ze muzikaal in huis hebben. De zangeres vertelt bij Koffietijd meer over haar deelname en hoe ze het vindt dat ze tot winnaar van de week werd gekozen. “Een superleuk compliment, het zijn allemaal mensen die ik heel erg waardeel voor wat ze doen. Ze kunnen ook echt wat dus dat vond ik wel waardevol.” Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Better Than Ever is elke zaterdag om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Better Than Ever terugkijken op Gids.tv. Better Than Ever gemist? Jennifer Ewbank zingt Go Your Own Way Bekijk deze video » Hind over deelname Better Than Ever: "Successen kwamen niet naar voren in het programma" Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Jennifer Ewbank vindt winst Better Than Ever ‘superleuk compliment’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV