Força Koeman III: 'In contract Barcelona dat je geen kritiek op club mag geven'

Força Koeman III: 'In contract Barcelona dat je geen kritiek op club mag geven'

Binnenkort kun je naar het derde seizoen kijken van de documentaireserie Força Koeman. En hierin doet Ronald Koeman een boekje open over Barcelona, de club waarbij hij in oktober vorig jaar werd ontslagen.

Lees verder onder de video.

<em>Força Koeman III</em>: 'In contract Barcelona dat je geen kritiek op club mag geven' Binnenkort kun je naar het derde seizoen kijken van de documentaireserie Força Koeman. En hierin doet Ronald Koeman een boekje open over Barcelona, de club waarbij hij in oktober vorig jaar werd ontslagen. Lees verder onder de video. Droom Koeman bij Barcelona spatte uiteenIn de serie doet Koeman voor het eerst uitspraken over zijn droom die hij leefde als trainer van Barcelona, maar die onlangs keihard uiteenspatte. “Bepaalde opmerkingen of kritiek kan natuurlijk gebruikt worden weer om misschien voor de club te zeggen: we betalen niet want ook in je contract staat dat je geen kritiek op de club mag leveren”, aldus Koeman. Bekijk het fragment van Força Koeman in een video van RTL Boulevard hierboven. Het derde seizoen van de docureeks Força Koeman kun je vanaf 24 februari bekijken bij Videoland. Video: Ronald Koeman door voorzitter ontslagen in vliegtuig naar Barcelona Bekijk deze video » Veronica Inside over Barcelona: "Vertrouwen in Xavi, maar dodelijk voor Ronald Koeman" Bekijk deze video »
Voetbal :
Força Koeman III: 'In contract Barcelona dat je geen kritiek op club mag geven'

Droom Koeman bij Barcelona spatte uiteen
In de serie doet Koeman voor het eerst uitspraken over zijn droom die hij leefde als trainer van Barcelona, maar die onlangs keihard uiteenspatte. “Bepaalde opmerkingen of kritiek kan natuurlijk gebruikt worden weer om misschien voor de club te zeggen: we betalen niet want ook in je contract staat dat je geen kritiek op de club mag leveren”, aldus Koeman.

Bekijk het fragment van Força Koeman in een video van RTL Boulevard hierboven. Het derde seizoen van de docureeks Força Koeman kun je vanaf 24 februari bekijken bij Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Força Koeman III: 'In contract Barcelona dat je geen kritiek op club mag geven' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV