ZIEN: De coronaregels vanaf zaterdag minder streng: "Winkels mogen weer open"

ZIEN: De coronaregels vanaf zaterdag minder streng: "Winkels mogen weer open"

Premier Mark Rutte en OMT-chef Jaap van Dissel overlegden vandaag in het Catshuis, voor het eerst met de nieuwe coronaminister Ernst Kuipers en de nieuwe onderwijsminister Robbert Dijkgraaf. Het overleg ging over de nieuwe coronaregels. Deze zijn minder streng geworden, meldt NOS. Bekijk de video hieronder.

Winkelstraten weer drukker
Zo mogen zaterdag 15 januari de winkels, kappers en sportscholen weer open en studenten mogen weer naar het mbo, de hogeschool en de universiteit. Bekijk de video over de nieuwe regels hieronder.

ZIEN: De coronaregels vanaf zaterdag minder streng: "Winkels mogen weer open" Premier Mark Rutte en OMT-chef Jaap van Dissel overlegden vandaag in het Catshuis, voor het eerst met de nieuwe coronaminister Ernst Kuipers en de nieuwe onderwijsminister Robbert Dijkgraaf. Het overleg ging over de nieuwe coronaregels. Deze zijn minder streng geworden, meldt NOS. Bekijk de video hieronder. Winkelstraten weer drukkerZo mogen zaterdag 15 januari de winkels, kappers en sportscholen weer open en studenten mogen weer naar het mbo, de hogeschool en de universiteit. Bekijk de video over de nieuwe regels hieronder. Bekijk ook Bijzondere beelden: Jacht van 100 miljoen aangekomen in Friesland Bekijk deze video » Trieste beelden: zeker 24 doden door hevige overstromingen in Brazilië Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: De coronaregels vanaf zaterdag minder streng: "Winkels mogen weer open"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: De coronaregels vanaf zaterdag minder streng: "Winkels mogen weer open" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV