Rapper Boef is vader geworden van z'n eerste kindje: "Ik ben gelukkig" (video)

Rapper Boef is vader geworden van z'n eerste kindje: "Ik ben gelukkig" (video)

Niet alleen babynieuws van Famke Louise, ook rapper Boef is verliefd op zijn kleine hummeltje. De artiest, die eigenlijk Sofiane Boussaadia heet, is namelijk vader geworden van zijn eerste kindje. Op Instagram laat Sofiane zijn fans weten dat zijn dochtertje op nieuwjaarsdag is geboren. Bekijk de Instagrampost van Boef en zijn dochtertje hieronder, en zie onderaan de pagina beelden van zijn huis met hier en daar babyspullen.

Anoniem blijven
"Op 1-1-2022 is mijn dochter geboren. Al hamdoulilah is zij en haar moeder hartstikke gezond", schrijft Boef onder de foto. Sofiane zal niet veel zoete babykiekjes delen. Hij wil namelijk dat zijn dochtertje in alle anonimiteit opgroeit. Bekijk hieronder een video die Boef donderdag deelt.

Rapper <em>Boef</em> is vader geworden van z'n eerste kindje: &quot;Ik ben gelukkig&quot; (video) Niet alleen babynieuws van Famke Louise, ook rapper Boef is verliefd op zijn kleine hummeltje. De artiest, die eigenlijk Sofiane Boussaadia heet, is namelijk vader geworden van zijn eerste kindje. Op Instagram laat Sofiane zijn fans weten dat zijn dochtertje op nieuwjaarsdag is geboren. Bekijk de Instagrampost van Boef en zijn dochtertje hieronder, en zie onderaan de pagina beelden van zijn huis met hier en daar babyspullen. View this post on Instagram A post shared by Gewoon Boef🇩🇿 (@boef) Anoniem blijven"Op 1-1-2022 is mijn dochter geboren. Al hamdoulilah is zij en haar moeder hartstikke gezond", schrijft Boef onder de foto. Sofiane zal niet veel zoete babykiekjes delen. Hij wil namelijk dat zijn dochtertje in alle anonimiteit opgroeit. Bekijk hieronder een video die Boef donderdag deelt. Bekijk ook Sarah van Soelen deelt babynieuws: "Ik kan niet wachten" (video) Bekijk deze video » Douwe Bob over al het babynieuws: "Inderdaad wat onorthodox en misschien niet zoals het hoort" (video) Bekijk deze video »
Show :
Rapper Boef is vader geworden van z'n eerste kindje: "Ik ben gelukkig" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rapper Boef is vader geworden van z'n eerste kindje: "Ik ben gelukkig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV