Talkshow M gemist? Ridouan Taghi in verband gebracht met moord op Peter R de Vries

Talkshow M gemist? Ridouan Taghi in verband gebracht met moord op Peter R de Vries

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 13 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv.

Ridouan Taghi werkte met hulp van zijn neef en advocaat Youssef T. de afgelopen maanden aan drie verschillende ontsnappingsplannen, zo blijkt uit dossierstukken. Taghi werd al eerder in verband gebracht met de moord op Peter R. de Vries, maar heeft Youssef daar ook iets over verklaard?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? <em>Ridouan Taghi</em> in verband gebracht met moord op <em>Peter R de Vries</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 13 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv. Ridouan Taghi werkte met hulp van zijn neef en advocaat Youssef T. de afgelopen maanden aan drie verschillende ontsnappingsplannen, zo blijkt uit dossierstukken. Taghi werd al eerder in verband gebracht met de moord op Peter R. de Vries, maar heeft Youssef daar ook iets over verklaard? Tekst gaat verder onder de video. Dood op Peter"Het is een logische vraag", aldus misdaadjournalist Jan Meeus bij M. Na de aanslag en de dood op Peter is het onderzoek in stroomversnelling terechtgekomen, toch is er nog veel onduidelijk. Jan Meeus is bang dat de waarheid nooit boven tafel komt. Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Talkshow M gemist? Uitlekken van maatregelen bewuste keuze van overheid Bekijk deze video » Sanne Wallis de Vries in Talkshow M: "Rebellie in cultuursector is begonnen" Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Uitspraken Justitieminister Dilan Yeşilgöz zorgen voor chaos Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Ridouan Taghi werkte vanuit EBI aan extreem gewelddadige uitbraak Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Deze landen maken kans om de Afrika Cup te winnen Bekijk deze video » Reinier Zonneveld in Talkshow M: "Een sit down party is geen party" Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Ridouan Taghi in verband gebracht met moord op Peter R de Vries

Dood op Peter
"Het is een logische vraag", aldus misdaadjournalist Jan Meeus bij M. Na de aanslag en de dood op Peter is het onderzoek in stroomversnelling terechtgekomen, toch is er nog veel onduidelijk. Jan Meeus is bang dat de waarheid nooit boven tafel komt.

Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Ridouan Taghi in verband gebracht met moord op Peter R de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV