Video: Gekraakte berichten over moord Peter R. de Vries bekend gemaakt

Video: Gekraakte berichten over moord Peter R. de Vries bekend gemaakt

De vermoedelijke daders van de moord op Peter R. de Vries blijken volgens plan en vooral kil en koelbloedig te hebben gehandeld, zo blijkt uit verschillende gekraakte chatberichten. De inhoud daarvan is misselijkmakend en onthutsend, Kees van der Spek kan de berichten nauwelijks geloven.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Gekraakte berichten</em> over moord <em>Peter R. de Vries</em> bekend gemaakt De vermoedelijke daders van de moord op Peter R. de Vries blijken volgens plan en vooral kil en koelbloedig te hebben gehandeld, zo blijkt uit verschillende gekraakte chatberichten. De inhoud daarvan is misselijkmakend en onthutsend, Kees van der Spek kan de berichten nauwelijks geloven. Tekst gaat verder onder de video. Kees van der Spek reageertIn het dossier zijn onthutsende berichten en details over Peter zijn dood te lezen. Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard: "Het komt natuurlijk keihard binnen als er zo over Peter wordt gepraat, aan de andere kant is het juridisch geweldig." In de berichten is van woord tot woord te lezen hoe de dader te werk gingen tijdens de aanslag. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Militaire en koninklijke titels van Prins Andrew afgenomen in misbruik zaak Bekijk deze video » Angela de Jong uit kritiek op Down The Road: "Programma draait alleen om Gordon" Bekijk deze video » Video: Serie over sekstape Pamela Anderson belooft veel spektakel en sensatie Bekijk deze video » Video: Arno Kantelberg over nieuwe ontwikkelingen in de mode-industrie Bekijk deze video » Frits Wester over Uitgelekte versoepelingen: "Kabinet heeft sport prioriteit gegeven" Bekijk deze video » Estavana Polman doet boekje open over band met Sylvie Meis: "Mooi dat het zo kan" Bekijk deze video »
TV :
Video: Gekraakte berichten over moord Peter R. de Vries bekend gemaakt

Kees van der Spek reageert
In het dossier zijn onthutsende berichten en details over Peter zijn dood te lezen. Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard: "Het komt natuurlijk keihard binnen als er zo over Peter wordt gepraat, aan de andere kant is het juridisch geweldig." In de berichten is van woord tot woord te lezen hoe de dader te werk gingen tijdens de aanslag.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Gekraakte berichten over moord Peter R. de Vries bekend gemaakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV