Marble Mania: René van der Gijp vindt dat Johan Derksen voor lul staat

Marble Mania: René van der Gijp vindt dat Johan Derksen voor lul staat

René van der Gijp ziet dat Johan Derksen vol overgave klaar staat aan de rand van de knikkerbaan: "Je staat echt voor lul he, dat weet je. Maakt niet uit, dat je het weet." Bekijk het fragment van Marble Mania hieronder.

<em>Marble Mania</em>: René van der Gijp vindt dat Johan Derksen voor lul staat René van der Gijp ziet dat Johan Derksen vol overgave klaar staat aan de rand van de knikkerbaan: "Je staat echt voor lul he, dat weet je. Maakt niet uit, dat je het weet." Bekijk het fragment van Marble Mania hieronder. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Wilfred Genee over deelname Marble Mania: "Laatste geloofwaardigheid verspeeld" Bekijk deze video » Johan Derksen heeft briljant idee: "Een Marble Mania-café beginnen" (video) Bekijk deze video » Dit is de reden dat Wilfred Genee mee 'moest' doen aan Marble Mania (video) Bekijk deze video » Zien: Opgefokte Wilfred Genee wordt in toom gehouden in Marble Mania: "Rustig aan hè" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: René van der Gijp vindt dat Johan Derksen voor lul staat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV