Kamp Van Koningsbrugge gemist? Laura moet strijd staken: "Ben niet fit genoeg"

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Laura moet strijd staken: "Ben niet fit genoeg"

<em>Kamp Van Koningsbrugge</em> gemist? Laura moet strijd staken: &quot;Ben niet fit genoeg&quot; Kamp Van Koningsbrugge is een loodzwaar programma, waarin gewone Nederlanders worden onderworpen aan de training van de Special Forces. Langzaam maar zeker vallen de deelnemers af omdat het simpelweg te zwaar is. De 30-jarige Laura is de derde afvaller; zij twijfelde al langer om te stoppen, omdat ze "gewoon niet fit genoeg" is. Ze heeft nog even volgehouden, maar nu is het echt afgelopen. Bekijk het fragment uit Kamp Van Koningsbrugge hierboven. Kamp Van Koningsbrugge is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kamp Van Koningsbrugge: dit zijn de 15 cursisten (video) Bekijk deze video » Kamp Van Koningsbrugge: Dwayne en Guusje liggen eruit Bekijk deze video »
TV :
Kamp Van Koningsbrugge gemist? Laura moet strijd staken: "Ben niet fit genoeg"

Kamp Van Koningsbrugge is een loodzwaar programma, waarin gewone Nederlanders worden onderworpen aan de training van de Special Forces. Langzaam maar zeker vallen de deelnemers af omdat het simpelweg te zwaar is. De 30-jarige Laura is de derde afvaller; zij twijfelde al langer om te stoppen, omdat ze "gewoon niet fit genoeg" is. Ze heeft nog even volgehouden, maar nu is het echt afgelopen.

Bekijk het fragment uit Kamp Van Koningsbrugge hierboven.

Kamp Van Koningsbrugge is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kamp Van Koningsbrugge gemist? Laura moet strijd staken: "Ben niet fit genoeg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV