Shownieuws: 'Manuel Broekman heeft wel wat uit te leggen na aanranding-aanklacht'

Shownieuws: 'Manuel Broekman heeft wel wat uit te leggen na aanranding-aanklacht'

Acteur Manuel Broekman is het jaar met enige kopzorgen begonnen: "Hij wordt ervan verdacht in juli 2020 in Amsterdam een vrouw te hebben aangerand en daar moet hij zich voor verantwoorden bij de meervoudige kamer en dat geeft aan dat ze het hoog opnemen bij het OM", vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker in Shownieuws.

'Dan heb je wel wat uit te leggen'
Advocaat Natacha Harlequin heeft toelichting: "Er gaan meerdere rechters zich over zijn zaak buigen, wat cliënten confronterend vinden. Dat er drie mensen naar je zaak kijken, dat drie mensen jouw dossier bestuderen. Dan heb je wel wat uit te leggen." Bekijk het fragment, met daarin ook de reactie van Broekman, die alle aantijgingen ontkent, hieronder.

Shownieuws: '<em>Manuel Broekman</em> heeft wel wat uit te leggen na aanranding-aanklacht' Acteur Manuel Broekman is het jaar met enige kopzorgen begonnen: "Hij wordt ervan verdacht in juli 2020 in Amsterdam een vrouw te hebben aangerand en daar moet hij zich voor verantwoorden bij de meervoudige kamer en dat geeft aan dat ze het hoog opnemen bij het OM", vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker in Shownieuws. 'Dan heb je wel wat uit te leggen'Advocaat Natacha Harlequin heeft toelichting: "Er gaan meerdere rechters zich over zijn zaak buigen, wat cliënten confronterend vinden. Dat er drie mensen naar je zaak kijken, dat drie mensen jouw dossier bestuderen. Dan heb je wel wat uit te leggen." Bekijk het fragment, met daarin ook de reactie van Broekman, die alle aantijgingen ontkent, hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Evgeniy Levchenko en Manuel Broekman over winterzwemmen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: 'Manuel Broekman heeft wel wat uit te leggen na aanranding-aanklacht' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV