René van der Gijp heeft oplossing voor conflict Rusland-Oekraïne: "Haal die raketjes weg!"

René van der Gijp heeft oplossing voor conflict Rusland-Oekraïne: "Haal die raketjes weg!"

Hilariteit alom als VI Vandaag na de reclame terugkeert, donderdagavond. René van der Gijp heeft tussen neus en lippen door namelijk een héle simpele oplossing bedacht voor het conflict tussen Rusland en Oekraïne. "Als Poetin zoveel last heeft van die raketjes, dan haal je ze toch weg?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> heeft oplossing voor conflict Rusland-Oekraïne: &quot;Haal die raketjes weg!&quot; Hilariteit alom als VI Vandaag na de reclame terugkeert, donderdagavond. René van der Gijp heeft tussen neus en lippen door namelijk een héle simpele oplossing bedacht voor het conflict tussen Rusland en Oekraïne. "Als Poetin zoveel last heeft van die raketjes, dan haal je ze toch weg?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. NobelprijsPaul de Leeuw vindt het plan van Van der Gijp briljant en benoemd hem tot hoofdkandidaat voor de Nobelprijs van de Vrede. Zo simpel kan het dus zijn! Johan Derksen plaatst echter nog een serieuze kanttekening: dan moet die vrachtwagen met de raket die de MH17 uit de lucht geschoten heeft ook worden weggehaald. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen gruwelt van 'grappig' filmpje en is bang voor column Angela de Jong Bekijk deze video » Zien: Johan Derksen maakt Mark Rutte belachelijk met imitatie Bekijk deze video » Zien: Paul de Leeuw oefent met olijven voor Marble Mania bij VI Vandaag Bekijk deze video » Johan Derksen pakt Euvgenia Parakhina aan: "U wil het beleid van Poetin goedkeuren" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nobelprijs
Paul de Leeuw vindt het plan van Van der Gijp briljant en benoemd hem tot hoofdkandidaat voor de Nobelprijs van de Vrede. Zo simpel kan het dus zijn! Johan Derksen plaatst echter nog een serieuze kanttekening: dan moet die vrachtwagen met de raket die de MH17 uit de lucht geschoten heeft ook worden weggehaald.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp heeft oplossing voor conflict Rusland-Oekraïne: "Haal die raketjes weg!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV