Danny In Arabistan aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Danny In Arabistan aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Danny In Arabistan

Danny In Arabistan aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuw seizoen van Danny in Arabistan reist Danny Ghosen opnieuw door de Arabische wereld om te kijken wat jonge mensen daar beweegt en inspireert. Drie vrijdagen om 20.25 uur op NPO 3. ConflictenDit keer bezoekt Danny de Afrikaanse landen Soedan en Djibouti. Hij spreekt jonge vrouwen en mannen en volgt hen in hun dagelijks leven, vaak tegen heftige achtergronden van conflicten en revoluties. Hoe kijken zij naar de situatie in hun land, de veranderingen die plaatsvinden, en hoe zien zij hun toekomst? StudentesDanny begint zijn reis in Soedan, waar in 2019 een einde kwam aan het dictatoriale bewind van president Omar al-Bashir. Hij bezoekt de gemengde universiteit van Khartoem en ontmoet daar twee studentes die voorop gingen in de revolutie. Hoe kijken zij naar de situatie nu? VoetbaltenueSinds kort is er ook een voetbalcompetitie voor vrouwen en Danny gaat langs bij een dameselftal dat geniet van de sport, maar nog altijd moeite heeft om in voetbaltenue over straat te gaan. Ondanks dat het leven niet voor iedereen even makkelijk is, proeft Danny hoop en positiviteit bij de jongeren in Soedan. Zien: Danny Ghosen spreekt een dominee in Danny's Wereld: "De overheid is een sekte" Bekijk deze video » Straatracen is een dure hobby: "De auto heeft mij 52.000 euro gekost" (Danny's Wereld) Bekijk deze video » Danny Ghosen over illegaal gokken met de Zwarte Toto Bekijk deze video »
Uitzending :
Danny In Arabistan aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In een nieuw seizoen van Danny in Arabistan reist Danny Ghosen opnieuw door de Arabische wereld om te kijken wat jonge mensen daar beweegt en inspireert. Drie vrijdagen om 20.25 uur op NPO 3.

Conflicten
Dit keer bezoekt Danny de Afrikaanse landen Soedan en Djibouti. Hij spreekt jonge vrouwen en mannen en volgt hen in hun dagelijks leven, vaak tegen heftige achtergronden van conflicten en revoluties. Hoe kijken zij naar de situatie in hun land, de veranderingen die plaatsvinden, en hoe zien zij hun toekomst?

Studentes
Danny begint zijn reis in Soedan, waar in 2019 een einde kwam aan het dictatoriale bewind van president Omar al-Bashir. Hij bezoekt de gemengde universiteit van Khartoem en ontmoet daar twee studentes die voorop gingen in de revolutie. Hoe kijken zij naar de situatie nu?

Voetbaltenue
Sinds kort is er ook een voetbalcompetitie voor vrouwen en Danny gaat langs bij een dameselftal dat geniet van de sport, maar nog altijd moeite heeft om in voetbaltenue over straat te gaan. Ondanks dat het leven niet voor iedereen even makkelijk is, proeft Danny hoop en positiviteit bij de jongeren in Soedan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Danny in Arabistan

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Danny In Arabistan aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV