Love & Hate aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Love & Hate aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Love & Hate

Love & Hate aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze documentaireserie worden gruwelijke haatmisdrijven onder de loep genomen die laten zien hoe gevaarlijk het in de Verenigde Staten kan zijn om anders te zijn. Elke vrijdag rond 21.15 uur op NPO 3. LevenslangDe eerste aflevering gaat over een jonge man die wordt veroordeeld tot levenslang voor de brute moord op de vrouw van wie hij hield. De camera volgt hem naar de gevangenis, waar hij zijn verhaal uit de doeken doet over hoe hij in blinde woede ontstak toen hij een geheim ontdekte dat zijn vriendin voor hem verborgen hield. VerhaalMaar spreekt hij de waarheid? Naarmate er meer over hem aan het licht komt, blijft er steeds minder van zijn verhaal overeind. De moordenaar wordt zowel in de gevangenis als in de rechtszaal gefilmd en zo ontstaat het verhaal van een haatmisdrijf en wat er met iemand kan gebeuren die anders is. Ook de kant van het slachtoffer wordt belicht. Trailer: The Puppet Master: Hunting The Ultimate Conman over meest bekende oplichter Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Big Sky seizoen 2: nu te zien op Disney+ Bekijk deze video » Serie Summer Heat vanaf 21 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Nieuw seizoen Hunted VIPS vanaf 24 januari bij NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Love & Hate aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze documentaireserie worden gruwelijke haatmisdrijven onder de loep genomen die laten zien hoe gevaarlijk het in de Verenigde Staten kan zijn om anders te zijn. Elke vrijdag rond 21.15 uur op NPO 3.

Levenslang
De eerste aflevering gaat over een jonge man die wordt veroordeeld tot levenslang voor de brute moord op de vrouw van wie hij hield. De camera volgt hem naar de gevangenis, waar hij zijn verhaal uit de doeken doet over hoe hij in blinde woede ontstak toen hij een geheim ontdekte dat zijn vriendin voor hem verborgen hield.

Verhaal
Maar spreekt hij de waarheid? Naarmate er meer over hem aan het licht komt, blijft er steeds minder van zijn verhaal overeind. De moordenaar wordt zowel in de gevangenis als in de rechtszaal gefilmd en zo ontstaat het verhaal van een haatmisdrijf en wat er met iemand kan gebeuren die anders is. Ook de kant van het slachtoffer wordt belicht.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Love and Hate Crime

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Love & Hate aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV