Zien: Paul de Leeuw oefent met olijven voor Marble Mania bij VI Vandaag

Zien: Paul de Leeuw oefent met olijven voor Marble Mania bij VI Vandaag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Paul de Leeuw</em> oefent met olijven voor <em>Marble Mania</em> bij <em>VI Vandaag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Met Paul de Leeuw aan tafel weet je dat er onverwachte dingen kunnen gebeuren in een talkshow. Dat ondervonden ook de heren van VI Vandaag donderdagavond. Vlak daarvoor was het VI-trio te zien in Marble Mania, en dat lijkt De Leeuw ook wel wat. En dus probeert hij olijven in de mond van René van der Gijp te schieten. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Met Paul de Leeuw aan tafel weet je dat er onverwachte dingen kunnen gebeuren in een talkshow. Dat ondervonden ook de heren van VI Vandaag donderdagavond. Vlak daarvoor was het VI-trio te zien in Marble Mania, en dat lijkt De Leeuw ook wel wat. En dus probeert hij olijven in de mond van René van der Gijp te schieten.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Paul de Leeuw oefent met olijven voor Marble Mania bij VI Vandaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV