Johan Derksen pakt Euvgenia Parakhina aan: "U wil het beleid van Poetin goedkeuren"

Johan Derksen pakt Euvgenia Parakhina aan: "U wil het beleid van Poetin goedkeuren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> pakt Euvgenia Parakhina aan: &quot;U wil het beleid van <em>Poetin</em> goedkeuren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Euvgenia Parakhina zat donderdag bij VI Vandaag om schaamteloos in de slachtofferrol te kruipen: de hele wereld vindt Rusland slecht en dat is niet eerlijk. Dat stuitte ook Johan Derksen blijkbaar een beetje tegen de borst: "U wil het beleid van Poetin goedkeuren." Volgens Parakhina wordt er in Europa niet genuanceerd gedacht over Rusland, maar dat heeft in de ogen van Derksen weer te maken met het feit dat Poetin de Krim is binnengevallen. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen gruwelt van 'grappig' filmpje en is bang voor column Angela de Jong Bekijk deze video » Zien: Johan Derksen maakt Mark Rutte belachelijk met imitatie Bekijk deze video » René van der Gijp heeft oplossing voor conflict Rusland-Oekraïne: "Haal die raketjes weg!" Bekijk deze video » Zien: Paul de Leeuw oefent met olijven voor Marble Mania bij VI Vandaag Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Euvgenia Parakhina zat donderdag bij VI Vandaag om schaamteloos in de slachtofferrol te kruipen: de hele wereld vindt Rusland slecht en dat is niet eerlijk. Dat stuitte ook Johan Derksen blijkbaar een beetje tegen de borst: "U wil het beleid van Poetin goedkeuren." Volgens Parakhina wordt er in Europa niet genuanceerd gedacht over Rusland, maar dat heeft in de ogen van Derksen weer te maken met het feit dat Poetin de Krim is binnengevallen.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen pakt Euvgenia Parakhina aan: "U wil het beleid van Poetin goedkeuren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV