Sanne Hans vertelt over bizarre ontmoeting met Barry Hay na Vrienden van Amstel LIVE

Sanne Hans vertelt over bizarre ontmoeting met Barry Hay na Vrienden van Amstel LIVE

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sanne Hans</em> vertelt over bizarre ontmoeting met <em>Barry Hay</em> na Vrienden van Amstel LIVE Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. De artiesten die bij Vrienden van Amstel LIVE optreden zijn inmiddels een hechte vriendengroep geworden. Toch zijn er altijd zangers bij met zo'n magisch aura dat ze boven alles en iedereen staan. Golden Earring-icoon Barry Hay is zo iemand. Sanne Hans vertelt over een bizarre ontmoeting met de zanger na een avondje doorzakken; die leek pas om elf uur 's ochtends naar bed te gaan. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sanne Hans vertelt over bizarre ontmoeting met Barry Hay na Vrienden van Amstel LIVE

De artiesten die bij Vrienden van Amstel LIVE optreden zijn inmiddels een hechte vriendengroep geworden. Toch zijn er altijd zangers bij met zo'n magisch aura dat ze boven alles en iedereen staan. Golden Earring-icoon Barry Hay is zo iemand. Sanne Hans vertelt over een bizarre ontmoeting met de zanger na een avondje doorzakken; die leek pas om elf uur 's ochtends naar bed te gaan.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV