Kijk LIVE naar persconferentie 14 januari over lockdown door Mark Rutte en Ernst Kuipers

Kijk LIVE naar persconferentie 14 januari over lockdown door Mark Rutte en Ernst Kuipers

Bekijk de persconferentie van 14 januari door Mark Rutte en Ernst Kuipers hier terug.

Kijk hierboven op vrijdag 14 januari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Ernst Kuipers.

In Nederland is de weerstand tegen de harde lockdown de afgelopen tijd enorm gegroeid en iedereen lijkt het erover eens dat het disproportioneel is. Enkele sectoren mogen - onder bepaalde voorwaarden - hun deuren weer gaan openen. Dat zullen we te horen krijgen in de persconferentie van Mark Rutte en Ernst Kuipers, vanavond (14 januari) om 19.00 uur.

Nieuwe minister
Het zal even wennen zijn: Hugo de Jonge heeft in het nieuwe kabinet een andere post gekregen en wordt als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vervangen door Ernst Kuipers, die we inmiddels ook allemaal kennen. Hij zal ons samen met premier Rutte bijpraten over de lockdown. Enkele sectoren, zoals het onderwijs en contactberoepen, mogen weer aan de slag. Ook mag er in niet-essentiële winkels weer gewinkeld worden op afspraak. Maar: de cultuur- en horecasector blijven dicht.

Kijk hierboven op vrijdag 14 januari om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Ernst Kuipers. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van 18 december, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 14 januari</em> over lockdown door Mark Rutte en <em>Ernst Kuipers</em> Bekijk de persconferentie van 14 januari door Mark Rutte en Ernst Kuipers hier terug. Kijk hierboven op vrijdag 14 januari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Ernst Kuipers. In Nederland is de weerstand tegen de harde lockdown de afgelopen tijd enorm gegroeid en iedereen lijkt het erover eens dat het disproportioneel is. Enkele sectoren mogen - onder bepaalde voorwaarden - hun deuren weer gaan openen. Dat zullen we te horen krijgen in de persconferentie van Mark Rutte en Ernst Kuipers, vanavond (14 januari) om 19.00 uur. Nieuwe ministerHet zal even wennen zijn: Hugo de Jonge heeft in het nieuwe kabinet een andere post gekregen en wordt als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vervangen door Ernst Kuipers, die we inmiddels ook allemaal kennen. Hij zal ons samen met premier Rutte bijpraten over de lockdown. Enkele sectoren, zoals het onderwijs en contactberoepen, mogen weer aan de slag. Ook mag er in niet-essentiële winkels weer gewinkeld worden op afspraak. Maar: de cultuur- en horecasector blijven dicht. Kijk hierboven op vrijdag 14 januari om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Ernst Kuipers. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van 18 december, terugkijken. Bekijk ook Frits Wester over Uitgelekte versoepelingen: "Kabinet heeft sport prioriteit gegeven" Bekijk deze video » Horeca in Overijssel is het spuugzat: "Wij gaan zaterdag gewoon open" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 14 januari over lockdown door Mark Rutte en Ernst Kuipers


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 14 januari over lockdown door Mark Rutte en Ernst Kuipers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV