Video: Nikki Herr krijgt live op tv een bloedneus, 'Sorry.... het begint te druppelen'

Video: Nikki Herr krijgt live op tv een bloedneus, 'Sorry.... het begint te druppelen'

Tijdens een gesprek over het verkorten van de quarantaineplicht krijgt WNL-presentatrice Nikki Herr ineens een bloedneus en ze kan niet anders dan dat aan de kijkers en haar gasten te vertellen: "Sorry, ik krijg een bloedneus. Het begint een beetje te druppelen dus dan weet u dat." Vervolgens toont ze haar professionaliteit en vervolgt het gesprek, met wat zakdoekjes binnen handbereik. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Het 'incident' is te zien na 1min02.

Video: Nikki Herr krijgt live op tv een <em>bloedneus</em>, 'Sorry.... het begint te druppelen' Tijdens een gesprek over het verkorten van de quarantaineplicht krijgt WNL-presentatrice Nikki Herr ineens een bloedneus en ze kan niet anders dan dat aan de kijkers en haar gasten te vertellen: "Sorry, ik krijg een bloedneus. Het begint een beetje te druppelen dus dan weet u dat." Vervolgens toont ze haar professionaliteit en vervolgt het gesprek, met wat zakdoekjes binnen handbereik. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Het 'incident' is te zien na 1min02. Bekijk ook Zien: WNL-presentatrice Nikki Herr afgeleid vanwege heftige beelden burenruzie Bekijk deze video » Jean-Luc Murk in Op1: 'Quarantaine niet verkorten, mensen zijn 3-6 dagen na klachten besmettelijkst' Bekijk deze video »
TV :
Video: Nikki Herr krijgt live op tv een bloedneus, 'Sorry.... het begint te druppelen'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Nikki Herr krijgt live op tv een bloedneus, 'Sorry.... het begint te druppelen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV