Lang Leve De Liefde: Joop maakt indruk met zijn show met Star Wars-lightsaber

Lang Leve De Liefde: Joop maakt indruk met zijn show met Star Wars-lightsaber

Joop heeft een bijzondere hobby, zo vertelt hij Charisse in Lang Leve De Liefde. Hij heeft namelijk een lightsaber, een gekleurd Star Wars-zwaard waar hij van alles mee kan en zijn date lijkt wel onder de indruk te zijn. Ze gaat er speciaal voor zitten en Joop laat zien wat hij allemaal met zijn lightsaber kan. “Dik”, aldus Charisse.

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is vrijdag 14 januari om 19:30 uur te zien op SBS6, in verband met de persconferentie. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Joop maakt indruk met zijn show met <em>Star Wars</em>-lightsaber Joop heeft een bijzondere hobby, zo vertelt hij Charisse in Lang Leve De Liefde. Hij heeft namelijk een lightsaber, een gekleurd Star Wars-zwaard waar hij van alles mee kan en zijn date lijkt wel onder de indruk te zijn. Ze gaat er speciaal voor zitten en Joop laat zien wat hij allemaal met zijn lightsaber kan. “Dik”, aldus Charisse. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is vrijdag 14 januari om 19:30 uur te zien op SBS6, in verband met de persconferentie. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leven de Liefde gemist? Gilson en Kimberley liefhebber van rollenspel Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: ‘Libido, wat is dat? Dat is een duur woord’ Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Joop maakt indruk met zijn show met Star Wars-lightsaber


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Joop maakt indruk met zijn show met Star Wars-lightsaber of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV