Vrijdag in MAX PubQuiz: Leona Philippo laat iedereen swingen met Proud Mary

Vrijdag in MAX PubQuiz: Leona Philippo laat iedereen swingen met Proud Mary

Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz en het belooft een gezellige boel te worden. Deze keer is zangeres Leona Philippo de hoofdgast en in de eerste beelden is te zien dat ze lekker losgaat en iedereen in de studio aan het swingen krijgt met haar versie van Proud Mary.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz hieronder.

MAX PubQuiz is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX PubQuiz terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>MAX PubQuiz</em>: Leona Philippo laat iedereen swingen met <em>Proud Mary</em> Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz en het belooft een gezellige boel te worden. Deze keer is zangeres Leona Philippo de hoofdgast en in de eerste beelden is te zien dat ze lekker losgaat en iedereen in de studio aan het swingen krijgt met haar versie van Proud Mary. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz hieronder. MAX PubQuiz is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX PubQuiz terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen MAX PubQuiz start met Anne-Marie Jung: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV