Big Brother: bewoners strijden met ballenspel om immuniteitspin: ‘Kakzooi’

Big Brother: bewoners strijden met ballenspel om immuniteitspin: ‘Kakzooi’

In Big Brother worden de bewoners 24 uur per dag met camera's gevolgd, maar er zijn ook belangrijke spellen die ze moeten spelen. Ook deze keer staat er een immuniteitspin op het spel, en daarvoor moeten ze elkaar met een ballenspel uit zien te schakelen. En Kitty is niet blij dat ze met een derde bal wordt geraakt. "Kakzooi."

Bekijk de video van Big Brother hieronder.

Big Brother 2022 is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: bewoners strijden met ballenspel om immuniteitspin: ‘Kakzooi’ In Big Brother worden de bewoners 24 uur per dag met camera's gevolgd, maar er zijn ook belangrijke spellen die ze moeten spelen. Ook deze keer staat er een immuniteitspin op het spel, en daarvoor moeten ze elkaar met een ballenspel uit zien te schakelen. En Kitty is niet blij dat ze met een derde bal wordt geraakt. "Kakzooi." Bekijk de video van Big Brother hieronder. Big Brother 2022 is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV