20 jaar VI: het einde van een tijdperk: Johan Derksen heeft van één grap spijt

20 jaar VI: het einde van een tijdperk: Johan Derksen heeft van één grap spijt

In 20 jaar VI: het einde van een tijdperk wordt er teruggeblikt op vele afleveringen die Johan Derksen met zijn collega’s heeft gemaakt. “Ik heb één keer spijt gehad van iets, daar heb ik ook mijn excuses voor aangeboden”, bekent de voetbalanalist.

Lees verder onder de video.

<em>20 jaar VI: het einde van een tijdperk</em>: Johan Derksen heeft van één grap spijt In 20 jaar VI: het einde van een tijdperk wordt er teruggeblikt op vele afleveringen die Johan Derksen met zijn collega’s heeft gemaakt. “Ik heb één keer spijt gehad van iets, daar heb ik ook mijn excuses voor aangeboden”, bekent de voetbalanalist. Lees verder onder de video. ‘Dries Mertens kan er ook niks aan doen dat hij wat klein is’Derksen maakte een grap over de lengte van voetballer Dries Mertens. “Toen ik het zei wist ik meteen: dit is niet leuk, want het gaat om hoe Dries Mertens eruitziet. En die jongen kan er ook niks aan doen dat hij wat klein is. Was geen leuke grap.” Bekijk het fragment van 20 jaar VI: het einde van een tijdperk hierboven. Het programma 20 jaar VI: het einde van een tijdperk is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt alle afleveringen van 20 jaar VI: het einde van een tijdperk terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Marble Mania: René van der Gijp vindt dat Johan Derksen voor lul staat Bekijk deze video » Zien: Johan Derksen maakt Mark Rutte belachelijk met imitatie Bekijk deze video »
TV :
20 jaar VI: het einde van een tijdperk: Johan Derksen heeft van één grap spijt

‘Dries Mertens kan er ook niks aan doen dat hij wat klein is’
Derksen maakte een grap over de lengte van voetballer Dries Mertens. “Toen ik het zei wist ik meteen: dit is niet leuk, want het gaat om hoe Dries Mertens eruitziet. En die jongen kan er ook niks aan doen dat hij wat klein is. Was geen leuke grap.”

Bekijk het fragment van 20 jaar VI: het einde van een tijdperk hierboven.

Het programma 20 jaar VI: het einde van een tijdperk is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt alle afleveringen van 20 jaar VI: het einde van een tijdperk terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 20 jaar VI: het einde van een tijdperk: Johan Derksen heeft van één grap spijt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV