TERUGKIJKEN: persconferentie van 14 januari door Mark Rutte en Ernst Kuipers over versoepelingen

TERUGKIJKEN: persconferentie van 14 januari door Mark Rutte en Ernst Kuipers over versoepelingen

Tijdens de persconferentie van 14 januari zien we een nieuw gezicht aan de zijde van onze premier Mark Rutte, Ernst Kuipers, onze nieuwe minister van Volksgezondheid. Hij en onze premier brengen ons op de hoogte over de coronamaatregelen.

TERUGKIJKEN: <em>persconferentie van 14 januari</em> door Mark Rutte en Ernst Kuipers over versoepelingen Tijdens de persconferentie van 14 januari zien we een nieuw gezicht aan de zijde van onze premier Mark Rutte, Ernst Kuipers, onze nieuwe minister van Volksgezondheid. Hij en onze premier brengen ons op de hoogte over de coronamaatregelen. WeerstandHet is ons allen niet ontgaan, de enorme weerstand die er momenteel heerst in Nederland over de huidige lockdown. De verschillende sectoren zijn er klaar mee om steeds maar weer hun deuren te moeten sluiten. Nu meer dan ooit zien we een opstand door deze sectoren. Met dat in het achterhoofd, besluit het kabinet de teugels iets te laten varen. Dat betekent dat enkele sectoren, zoals het onderwijs en contactberoepen weer aan de slag mogen. Ook mag er in niet-essentiële winkels weer gewinkeld worden zonder afspraak. De cultuur- en horecasector blijft echter gesloten. Bekijk de persconferentie van 14 januari door Mark Rutte en Ernst Kuipers hierboven. Bekijk ook Ernst Kuipers over nieuw leven als minister: ‘Absoluut geen spijt’ (video) Bekijk deze video » Video NOS: protest Valkenburg tegen coronamaatregelen, horeca en winkels open Bekijk deze video » Video: Gordon opent horecazaken ondanks lockdown: ‘Alles beter dan dit’ Bekijk deze video »
Kijktip :
TERUGKIJKEN: persconferentie van 14 januari door Mark Rutte en Ernst Kuipers over versoepelingen

Weerstand
Het is ons allen niet ontgaan, de enorme weerstand die er momenteel heerst in Nederland over de huidige lockdown. De verschillende sectoren zijn er klaar mee om steeds maar weer hun deuren te moeten sluiten. Nu meer dan ooit zien we een opstand door deze sectoren. Met dat in het achterhoofd, besluit het kabinet de teugels iets te laten varen. Dat betekent dat enkele sectoren, zoals het onderwijs en contactberoepen weer aan de slag mogen. Ook mag er in niet-essentiële winkels weer gewinkeld worden zonder afspraak. De cultuur- en horecasector blijft echter gesloten.

Bekijk de persconferentie van 14 januari door Mark Rutte en Ernst Kuipers hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: persconferentie van 14 januari door Mark Rutte en Ernst Kuipers over versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV