Mag Novak Djokovic maandag tennissen? "Juridische experts zeggen dat de kans klein is" (video)

Mag Novak Djokovic maandag tennissen? "Juridische experts zeggen dat de kans klein is" (video)

Het wordt met de dag spannender voor Novak Djokovic, gaat wel of gaat hij niet tennissen op Australien Open? Het feit dat hij niet is gevaccineerd, zit hem behoorlijk in de weg in Australië.

Mag <em>Novak Djokovic</em> maandag tennissen? &quot;Juridische experts zeggen dat de kans klein is&quot; (video) Het wordt met de dag spannender voor Novak Djokovic, gaat wel of gaat hij niet tennissen op Australien Open? Het feit dat hij niet is gevaccineerd, zit hem behoorlijk in de weg in Australië. Wel of niet?Djokovic verblijft momenteel in Australië in afwachting of hij maandag mag tennissen tijdens Australien Open. De Servische tennisser zou maandag mogen spelen, maar de minister van Immigratie heeft zijn visum vandaag ingetrokken wat zou betekenen dat hij het land uitgezet moet worden. Hij vecht deze beslissing aan, maar daar zegt Fatima Moreira de Melo het volgende over: "Juridische experts in Australië zeggen dat de kans heel klein is dat hij dit gaat winnen." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Mag Novak Djokovic maandag tennissen? "Juridische experts zeggen dat de kans klein is" (video)

Wel of niet?
Djokovic verblijft momenteel in Australië in afwachting of hij maandag mag tennissen tijdens Australien Open. De Servische tennisser zou maandag mogen spelen, maar de minister van Immigratie heeft zijn visum vandaag ingetrokken wat zou betekenen dat hij het land uitgezet moet worden. Hij vecht deze beslissing aan, maar daar zegt Fatima Moreira de Melo het volgende over: "Juridische experts in Australië zeggen dat de kans heel klein is dat hij dit gaat winnen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mag Novak Djokovic maandag tennissen? "Juridische experts zeggen dat de kans klein is" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV