Britten zijn woedend: Boris Johnson organiseerde feestjes tijdens lockdown (video)

Britten zijn woedend: Boris Johnson organiseerde feestjes tijdens lockdown (video)

Britten zijn woedend: <em>Boris Johnson</em> organiseerde feestjes tijdens lockdown (video) Het gaat niet echt lekker met de Britse premier Boris Johnson. Er zouden tijdens de lockdown feestjes en borrels zijn geweest in zijn eigen huis. Veel mensen zijn daar woedend over. Een paar weken geleden kwamen de eerste geruchten over de feestjes naar buiten. Johnson gaf toe dat het is gebeurd en bood zijn excuses aan. Maar nu heeft een Engelse krant ontdekt er nóg twee feestjes zijn geweest. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Kritiek op Britse corona-aanpak van premier Boris Johnson Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Problemen stapelen zich op voor premier Boris Johnson Bekijk deze video » Ziekenhuisbestuurder David Jongen in Beau: "Na deze golf van lockdown af" Bekijk deze video »
Politiek :
Britten zijn woedend: Boris Johnson organiseerde feestjes tijdens lockdown (video)

Het gaat niet echt lekker met de Britse premier Boris Johnson. Er zouden tijdens de lockdown feestjes en borrels zijn geweest in zijn eigen huis. Veel mensen zijn daar woedend over. Een paar weken geleden kwamen de eerste geruchten over de feestjes naar buiten. Johnson gaf toe dat het is gebeurd en bood zijn excuses aan. Maar nu heeft een Engelse krant ontdekt er nóg twee feestjes zijn geweest.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britten zijn woedend: Boris Johnson organiseerde feestjes tijdens lockdown (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV