Clarice Stenger in Boulevard over Hüseyin A: "Moet het niet van overtuiging hebben"

Clarice Stenger in Boulevard over Hüseyin A: "Moet het niet van overtuiging hebben"

Clarice Stenger in <em>Boulevard</em> over Hüseyin A: &quot;Moet het niet van overtuiging hebben&quot; Het Openbaar Ministerie eist in hoger beroep dat Hüseyin A. 19 jaar en 11 maanden de cel in gaat voor het doden en verkrachten van de Zaanse Milica van Doorn in 1992. In 2018 werd A. al veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf, maar daartegen ging hij in beroep. Met het vorderen van de strafeis breekt voor de familie hopelijk het laatste hoofdstuk aan van 3 tergende decennia vol woede, rouw en onzekerheid. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Mag Novak Djokovic maandag tennissen? "Juridische experts zeggen dat de kans klein is" (video) Bekijk deze video » Video: Mocro Maffia-acteurs over nieuw seizoen in RTL Boulevard Bekijk deze video » Nikkie Plessen over succes Kylie Jenner: "Allemaal secrets in haar social media" (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Clarice Stenger in Boulevard over Hüseyin A: "Moet het niet van overtuiging hebben"

Het Openbaar Ministerie eist in hoger beroep dat Hüseyin A. 19 jaar en 11 maanden de cel in gaat voor het doden en verkrachten van de Zaanse Milica van Doorn in 1992. In 2018 werd A. al veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf, maar daartegen ging hij in beroep. Met het vorderen van de strafeis breekt voor de familie hopelijk het laatste hoofdstuk aan van 3 tergende decennia vol woede, rouw en onzekerheid.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Clarice Stenger in Boulevard over Hüseyin A: "Moet het niet van overtuiging hebben" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV