De Alleskunner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Alleskunner gemist? Bekijk hier de hele uitzending
De Alleskunner: golfballen en kleuren

De Alleskunner gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bijzondere taferelen De Alleskunner van kandidaten met trapveer op hun hoofd Bekijk deze video » In deze derde aflevering van De Alleskunner zijn er nog 70 kandidaten over die weer tien spellen moet zien te overleven. want elk spel valt de slechtste kandidaat af. GeheugenDe deelnemers worden deze week onder andere getest op hun geheugen als ze verschillende kleuren die voorbijkomen moeten zien te onthouden. PutjesDat een Alleskunner ook moet beschikken over een goed inschattingsvermogen blijkt wanneer ze moeten inschatten hoeveel putjes er in een golfbal zitten. Gaan ze die putjes tellen of is dit onbegonnen werk? 99 spellenIn De Alleskunner worden uiteindelijk 99 spellen gespeeld. Bij het laatste spel staan de twee spelers die nooit een keer laatste werden tegen elkaar in de finale. Alleskunner VIPS: hoe lang kan Mart Hoogkamer AAAA zeggen? Bekijk deze video » Finale Alleskunner VIPS: Jody Bernal en Jeffrey Wammes swingen erop los Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze derde aflevering van De Alleskunner zijn er nog 70 kandidaten over die weer tien spellen moet zien te overleven. want elk spel valt de slechtste kandidaat af.

Geheugen
De deelnemers worden deze week onder andere getest op hun geheugen als ze verschillende kleuren die voorbijkomen moeten zien te onthouden.

Putjes
Dat een Alleskunner ook moet beschikken over een goed inschattingsvermogen blijkt wanneer ze moeten inschatten hoeveel putjes er in een golfbal zitten. Gaan ze die putjes tellen of is dit onbegonnen werk?

99 spellen
In De Alleskunner worden uiteindelijk 99 spellen gespeeld. Bij het laatste spel staan de twee spelers die nooit een keer laatste werden tegen elkaar in de finale.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Alleskunner

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Alleskunner gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV