Thomas van Groningen in Op1: "Het kabinet staat met de rug tegen de muur" (video)

Thomas van Groningen in Op1: "Het kabinet staat met de rug tegen de muur" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Thomas van Groningen in <em>Op1</em>: &quot;Het kabinet staat met de rug tegen de muur&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Parlementair verslaggever Thomas van Groningen was vrijdagavond bij de coronapersconferentie. Hij zegt daarover: "De druk was voor het kabinet flink opgelopen en ze stonden met de rug tegen de muur. De boodschap was: 'we moeten dit doen, maar misschien moeten we het straks wel weer terugdraaien'." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1: burgemeester van Haarlem springt in de bres voor de horeca, maar handhaaft wel Bekijk deze video » Cornald Maas in Op1: "Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt" (video) Bekijk deze video » Splinter Chabot in Op1 over impact lockdown op jongeren: "Hele lastige periode" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Journalist Chris Michel volgt buitenechtelijke dochter koning Albert (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Thomas van Groningen in Op1: "Het kabinet staat met de rug tegen de muur" (video)

Parlementair verslaggever Thomas van Groningen was vrijdagavond bij de coronapersconferentie. Hij zegt daarover: "De druk was voor het kabinet flink opgelopen en ze stonden met de rug tegen de muur. De boodschap was: 'we moeten dit doen, maar misschien moeten we het straks wel weer terugdraaien'."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thomas van Groningen in Op1: "Het kabinet staat met de rug tegen de muur" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV