Op1: burgemeester van Haarlem springt in de bres voor de horeca, maar handhaaft wel

Op1: burgemeester van Haarlem springt in de bres voor de horeca, maar handhaaft wel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: burgemeester van Haarlem springt in de bres voor de <em>horeca</em>, maar handhaaft wel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Burgemeester Jos Wienen van Haarlem sprong in de bres voor de horeca. Gaat hij handhaven als zij toch de deuren openen? Die vraag kreeg hij vrijdagavond in de talkshow Op1. "Het mag niet, maar ik begrijp de behoefte heel goed. De handhavers zullen waarschuwen en na 17:00 uur zullen er sancties volgen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Thomas van Groningen in Op1: "Het kabinet staat met de rug tegen de muur" (video) Bekijk deze video » Cornald Maas in Op1: "Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt" (video) Bekijk deze video » Splinter Chabot in Op1 over impact lockdown op jongeren: "Hele lastige periode" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Journalist Chris Michel volgt buitenechtelijke dochter koning Albert (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: burgemeester van Haarlem springt in de bres voor de horeca, maar handhaaft wel

Burgemeester Jos Wienen van Haarlem sprong in de bres voor de horeca. Gaat hij handhaven als zij toch de deuren openen? Die vraag kreeg hij vrijdagavond in de talkshow Op1. "Het mag niet, maar ik begrijp de behoefte heel goed. De handhavers zullen waarschuwen en na 17:00 uur zullen er sancties volgen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: burgemeester van Haarlem springt in de bres voor de horeca, maar handhaaft wel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV