Cornald Maas in Op1: "Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt" (video)

Cornald Maas in Op1: "Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Cornald Maas in <em>Op1</em>: &quot;Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wat zijn de gevolgen zijn van de versoepelingen? Van viroloog Anne Wensing hoorde je in Op1: "Het is soms ook onbegrijpelijk wat er wel mag en wat niet. Het heeft alles te maken met het totaal aantal besmettingen dat het oplevert." Cornald Maas is fel: "Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Thomas van Groningen in Op1: "Het kabinet staat met de rug tegen de muur" (video) Bekijk deze video » Op1: burgemeester van Haarlem springt in de bres voor de horeca, maar handhaaft wel Bekijk deze video » Splinter Chabot in Op1 over impact lockdown op jongeren: "Hele lastige periode" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Journalist Chris Michel volgt buitenechtelijke dochter koning Albert (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Cornald Maas in Op1: "Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt" (video)

Wat zijn de gevolgen zijn van de versoepelingen? Van viroloog Anne Wensing hoorde je in Op1: "Het is soms ook onbegrijpelijk wat er wel mag en wat niet. Het heeft alles te maken met het totaal aantal besmettingen dat het oplevert." Cornald Maas is fel: "Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cornald Maas in Op1: "Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV