Splinter Chabot in Op1 over impact lockdown op jongeren: "Hele lastige periode" (video)

Splinter Chabot in Op1 over impact lockdown op jongeren: "Hele lastige periode" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Splinter Chabot in <em>Op1</em> over impact lockdown op jongeren: &quot;Hele lastige periode&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tv-maker en schrijver Splinter Chabot praat bij Op1 over het perspectief met betrekking op de huide lockdown voor jongeren: "Het is voor hen een periode waarin je nog fouten mag maken. Zij moeten uitgaan, nieuwe vrienden maken en dingen ontdekken door uit te gaan. Zeker voor jongeren die worstelen is het een lastige periode." Bekijk het hele fragment van Op1 hierboven. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Thomas van Groningen in Op1: "Het kabinet staat met de rug tegen de muur" (video) Bekijk deze video » Op1: burgemeester van Haarlem springt in de bres voor de horeca, maar handhaaft wel Bekijk deze video » Cornald Maas in Op1: "Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Journalist Chris Michel volgt buitenechtelijke dochter koning Albert (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Splinter Chabot in Op1 over impact lockdown op jongeren: "Hele lastige periode" (video)

Tv-maker en schrijver Splinter Chabot praat bij Op1 over het perspectief met betrekking op de huide lockdown voor jongeren: "Het is voor hen een periode waarin je nog fouten mag maken. Zij moeten uitgaan, nieuwe vrienden maken en dingen ontdekken door uit te gaan. Zeker voor jongeren die worstelen is het een lastige periode." Bekijk het hele fragment van Op1 hierboven.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Splinter Chabot in Op1 over impact lockdown op jongeren: "Hele lastige periode" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV