Op1 gemist? Journalist Chris Michel volgt buitenechtelijke dochter koning Albert (video)

Op1 gemist? Journalist Chris Michel volgt buitenechtelijke dochter koning Albert (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Journalist Chris Michel volgt buitenechtelijke dochter <em>koning Albert</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In de documentaireserie Delphine: Mijn verhaal volgt journalist Chris Michel de Belgische prinses Delphine van Saxen-Coburg, de buitenechtelijke dochter van koning Albert. Chris Michel vertelt erover in Op1: "Ze had een heel ongelukkige jeugd. Het was een rijk, ongelukkig kind." De laatste twee afleveringen van Delphine: mijn verhaal zijn de komende weken te zien op de Vlaamse zender Eén. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Thomas van Groningen in Op1: "Het kabinet staat met de rug tegen de muur" (video) Bekijk deze video » Op1: burgemeester van Haarlem springt in de bres voor de horeca, maar handhaaft wel Bekijk deze video » Cornald Maas in Op1: "Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt" (video) Bekijk deze video » Splinter Chabot in Op1 over impact lockdown op jongeren: "Hele lastige periode" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Journalist Chris Michel volgt buitenechtelijke dochter koning Albert (video)

In de documentaireserie Delphine: Mijn verhaal volgt journalist Chris Michel de Belgische prinses Delphine van Saxen-Coburg, de buitenechtelijke dochter van koning Albert. Chris Michel vertelt erover in Op1: "Ze had een heel ongelukkige jeugd. Het was een rijk, ongelukkig kind."

De laatste twee afleveringen van Delphine: mijn verhaal zijn de komende weken te zien op de Vlaamse zender Eén. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Journalist Chris Michel volgt buitenechtelijke dochter koning Albert (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV