René van der Gijp in VI Vandaag over eerste persco Ernst Kuipers: "Beter dan De Jonge"

René van der Gijp in VI Vandaag over eerste persco Ernst Kuipers: "Beter dan De Jonge"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

René van der Gijp in <em>VI Vandaag</em> over eerste persco <em>Ernst Kuipers</em>: &quot;Beter dan De Jonge&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In VI Vandaag werd vrijdagavond natuurlijk uitgebreid teruggeblikt op de persconferentie van Mark Rutte en Ernst Kuipers. Voor Kuipers was dat de eerste, en volgens René van der Gijp was dat wel te zien: "Hij keek wel zes keer naar Rutte". Maar hij zei ook: "Hij was helderder dan Hugo de Jonge". Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: VI-trio gaat stuk om kattenfilmpje van Martin Gaus in VI Vandaag Bekijk deze video » VI Vandaag over Djokovic: "Heeft in zijn eigen ogen niets verkeerd gedaan" Bekijk deze video » Ebru Umar in VI Vandaag over haar arrestatie in Turkije: "Werd van m'n bed gelicht" Bekijk deze video » Johan Derksen reageert in VI Vandaag op seksschandaal Prins Andrew: "Hij is de lul!" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In VI Vandaag werd vrijdagavond natuurlijk uitgebreid teruggeblikt op de persconferentie van Mark Rutte en Ernst Kuipers. Voor Kuipers was dat de eerste, en volgens René van der Gijp was dat wel te zien: "Hij keek wel zes keer naar Rutte". Maar hij zei ook: "Hij was helderder dan Hugo de Jonge".

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp in VI Vandaag over eerste persco Ernst Kuipers: "Beter dan De Jonge" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV