Heftig: grote brand verwoest schuren bij bloemkwekerij Heerhugowaard (video)

Heftig: grote brand verwoest schuren bij bloemkwekerij Heerhugowaard (video)

In Heerhugowaard heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote brand gewoed in twee hallen op het terrein van een bloemkwekerij aan de Westdijk. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder.

Lees verder onder de video.

Heftig: <em>grote brand</em> verwoest schuren bij bloemkwekerij Heerhugowaard (video) In Heerhugowaard heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote brand gewoed in twee hallen op het terrein van een bloemkwekerij aan de Westdijk. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Lees verder onder de video. RookDe brand brak rond 00.30 uur uit in een van de hallen op het terrein en zorgde voor veel rookontwikkeling. De brandweer rukte met veel materieel uit naar de Westdijk en wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar een derde hal. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Minister Ernst Kuipers over toename zelfdoding bij jongeren: ‘Echt vreselijk’ Bekijk deze video » Zien: in Valkenburg zitten terrassen stampvol en zijn winkels weer open Bekijk deze video » Horeca is woedend door uitblijven versoepelingen: "We zijn de eerste en de laatste" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rook
De brand brak rond 00.30 uur uit in een van de hallen op het terrein en zorgde voor veel rookontwikkeling. De brandweer rukte met veel materieel uit naar de Westdijk en wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar een derde hal.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig: grote brand verwoest schuren bij bloemkwekerij Heerhugowaard (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV