Albert Verlinde in Beau: "Er is te weinig lobby voor de cultuur" (video)

Albert Verlinde in Beau: "Er is te weinig lobby voor de cultuur" (video)

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 januari terugkijken bij Gids.tv.

Albert Verlinde in <em>Beau</em>: &quot;Er is te weinig lobby voor de cultuur&quot; (video) Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 januari terugkijken bij Gids.tv. Theaterproducent Albert Verlinde vindt het onbegrijpelijk dat er voor de cultuursector nog steeds op slot zit. Dat zei hij vrijdagavond in de talkshow Beau. Hij vindt dat het kabinet perspectief meer perspectief moet bieden aan de culturele bedrijfstak. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Eredivisie-directeur Jan de Jong in Beau: "Voetballen met publiek kan gewoon veilig" Bekijk deze video » Beau gemist? Jaïr Ferwerda blikt terug op eerste week nieuwe ministers: "Rollercoaster" Bekijk deze video » Angela de Jong in Beau: "Heren van VI Vandaag begonnen slecht, maar het wordt beter" Bekijk deze video »
Talkshow :
Albert Verlinde in Beau: "Er is te weinig lobby voor de cultuur" (video)

Theaterproducent Albert Verlinde vindt het onbegrijpelijk dat er voor de cultuursector nog steeds op slot zit. Dat zei hij vrijdagavond in de talkshow Beau. Hij vindt dat het kabinet perspectief meer perspectief moet bieden aan de culturele bedrijfstak.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde in Beau: "Er is te weinig lobby voor de cultuur" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV