Eredivisie-directeur Jan de Jong in Beau: "Voetballen met publiek kan gewoon veilig"

Eredivisie-directeur Jan de Jong in Beau: "Voetballen met publiek kan gewoon veilig"

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eredivisie</em>-directeur Jan de Jong in <em>Beau</em>: &quot;Voetballen met publiek kan gewoon veilig&quot; Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 januari terugkijken bij Gids.tv. Jan de Jong legde vrijdagavond in Beau uit hoeveel schade het Nederlandse voetbal lijdt door de lege stadions. De directeur van de Eredivisie benadrukt dat er - mét publiek - veilig gevoetbald kan worden in de stadions. Je hoort het in bovenstaand fragment van Beau. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Albert Verlinde in Beau: "Er is te weinig lobby voor de cultuur" (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Jaïr Ferwerda blikt terug op eerste week nieuwe ministers: "Rollercoaster" Bekijk deze video » Angela de Jong in Beau: "Heren van VI Vandaag begonnen slecht, maar het wordt beter" Bekijk deze video »
Talkshow :
Eredivisie-directeur Jan de Jong in Beau: "Voetballen met publiek kan gewoon veilig"

Jan de Jong legde vrijdagavond in Beau uit hoeveel schade het Nederlandse voetbal lijdt door de lege stadions. De directeur van de Eredivisie benadrukt dat er - mét publiek - veilig gevoetbald kan worden in de stadions. Je hoort het in bovenstaand fragment van Beau.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eredivisie-directeur Jan de Jong in Beau: "Voetballen met publiek kan gewoon veilig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV