BREAKING: RTL haalt The Voice van de buis na aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag

BREAKING: RTL haalt The Voice van de buis na aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag

RTL heeft besloten The Voice of Holland voorlopig niet uit te zenden. De zender meldt dat er aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik zijn binnengekomen en wil tot de bodem uitzoeken wat er precies speelt.

Lees verder onder de post.

#BOOS
Zaterdagochtend kwam RTL met een persverklaring waarin RTL zegt dat de aantijgingen zeer ernstig en schokkend zijn en niet bekend waren bij de zender. Het BNNVARA-programma #BOOS stuurde de zender afgelopen woensdag een mail met de aantijgingen. Verder stelt RTL: 'We nemen dit uitermate serieus. Deelnemers, medewerkers, iedereen moet in alle veiligheid kunnen werken. Daarin is geen ruimte voor interpretatie. Prioriteit is nu om de feiten op tafel te krijgen.' Voorlopig wordt het nieuwe seizoen van The Voice, vrijdagavond door ruim 1,6 miljoen mensen bekeken, van de buis gehaald. Het seizoen was net gestart, met Glennis Grace als nieuwe coach, en Maan en Typhoon als coach van The Comeback Stage. Tim Hofman deed met #BOOS in 2021 een oproep waarin hij vroeg of mensen zich wilden melden als ze misstanden hadden meegemaakt bij talentenjachten.

BREAKING: RTL haalt <em>The Voice</em> van de buis na aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen stapt op na beschuldiging overschrijdend gedrag (video) Bekijk deze video » RTL heeft besloten The Voice of Holland voorlopig niet uit te zenden. De zender meldt dat er aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik zijn binnengekomen en wil tot de bodem uitzoeken wat er precies speelt. Lees verder onder de post. #BOOSZaterdagochtend kwam RTL met een persverklaring waarin RTL zegt dat de aantijgingen zeer ernstig en schokkend zijn en niet bekend waren bij de zender. Het BNNVARA-programma #BOOS stuurde de zender afgelopen woensdag een mail met de aantijgingen. Verder stelt RTL: 'We nemen dit uitermate serieus. Deelnemers, medewerkers, iedereen moet in alle veiligheid kunnen werken. Daarin is geen ruimte voor interpretatie. Prioriteit is nu om de feiten op tafel te krijgen.' Voorlopig wordt het nieuwe seizoen van The Voice, vrijdagavond door ruim 1,6 miljoen mensen bekeken, van de buis gehaald. Het seizoen was net gestart, met Glennis Grace als nieuwe coach, en Maan en Typhoon als coach van The Comeback Stage. Tim Hofman deed met #BOOS in 2021 een oproep waarin hij vroeg of mensen zich wilden melden als ze misstanden hadden meegemaakt bij talentenjachten. Bekijk hierboven de promo van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Bekijk ook The Voice: Jeffrey overtuigt drie coaches met Hart Van Mijn Gevoel (video) Bekijk deze video » Tina Illiria krijgt tweede kans in The Voice na auditie met Elastic Heart Bekijk deze video » The Voice: Jefferson imponeert met zelfgeschreven nummer: "Geweldige energie" (video) Bekijk deze video »

Bekijk hierboven de promo van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV