The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen stapt op na beschuldiging overschrijdend gedrag (video)

The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen stapt op na beschuldiging overschrijdend gedrag (video)

RTL en producent ITV hebben besloten The Voice of Holland voorlopig niet uit te zenden na beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. BBNVARA maakte zojuist in een verklaring bekend dat bandleider van The Voice, Jeroen Rietbergen, de aantijgingen erkent en per direct opstapt. Hieronder zie je een video met Rietbergen, van drie jaar geleden, waarin ook zijn werk bij The Voice ter sprake komt.

Lees verder onder de video.

<em>The Voice</em>-bandleider Jeroen Rietbergen stapt op na beschuldiging overschrijdend gedrag (video) RTL en producent ITV hebben besloten The Voice of Holland voorlopig niet uit te zenden na beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. BBNVARA maakte zojuist in een verklaring bekend dat bandleider van The Voice, Jeroen Rietbergen, de aantijgingen erkent en per direct opstapt. Hieronder zie je een video met Rietbergen, van drie jaar geleden, waarin ook zijn werk bij The Voice ter sprake komt. Lees verder onder de video. RietbergenJeroen Rietbergen, tevens de partner van Linda de Mol, is sinds jaar en dag bandleider van The Voice of Holland. Na het persbericht van RTL, waarin de zender bekendmaakte The Voice voorlopig van de buis te halen, ontving BNNVARA een verklaring van Rietbergen: 'Deze zaterdag ontving de redactie een bekentenis en spijtbetuiging van de bandleider van The Voice, Jeroen Rietbergen. Hij heeft laten weten zijn werkzaamheden bij The Voice per direct naast zich neer te leggen.' In bovenstaande video, van een aantal jaar geleden, wordt Rietbergen geïnterviewd, onder andere over zijn werk bij The Voice. BREAKING: RTL haalt The Voice van de buis na aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag Bekijk deze video »
The Voice :
The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen stapt op na beschuldiging overschrijdend gedrag (video)

Rietbergen
Jeroen Rietbergen, tevens de partner van Linda de Mol, is sinds jaar en dag bandleider van The Voice of Holland. Na het persbericht van RTL, waarin de zender bekendmaakte The Voice voorlopig van de buis te halen, ontving BNNVARA een verklaring van Rietbergen: 'Deze zaterdag ontving de redactie een bekentenis en spijtbetuiging van de bandleider van The Voice, Jeroen Rietbergen. Hij heeft laten weten zijn werkzaamheden bij The Voice per direct naast zich neer te leggen.'

In bovenstaande video, van een aantal jaar geleden, wordt Rietbergen geïnterviewd, onder andere over zijn werk bij The Voice.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV