Angela de Jong in Beau: "Heren van VI Vandaag begonnen slecht, maar het wordt beter"

Angela de Jong in Beau: "Heren van VI Vandaag begonnen slecht, maar het wordt beter"

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 januari terugkijken bij Gids.tv.

Angela de Jong in <em>Beau</em>: &quot;Heren van <em>VI Vandaag</em> begonnen slecht, maar het wordt beter&quot; Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 januari terugkijken bij Gids.tv. TV-recensent Angela de Jong sprak bij Beau over de eerste week van het nieuwe SBS-programma VI Vandaag. "Maandag was het gewoon niet leuk om naar te kijken," analyseert De Jong. "Verderop in de week werd het beter. (...) Ik kijk vooral graag naar VI om een uur lang lekker te lachen." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Albert Verlinde in Beau: "Er is te weinig lobby voor de cultuur" (video) Bekijk deze video » Eredivisie-directeur Jan de Jong in Beau: "Voetballen met publiek kan gewoon veilig" Bekijk deze video » Beau gemist? Jaïr Ferwerda blikt terug op eerste week nieuwe ministers: "Rollercoaster" Bekijk deze video »
Talkshow :
Angela de Jong in Beau: "Heren van VI Vandaag begonnen slecht, maar het wordt beter"

TV-recensent Angela de Jong sprak bij Beau over de eerste week van het nieuwe SBS-programma VI Vandaag. "Maandag was het gewoon niet leuk om naar te kijken," analyseert De Jong. "Verderop in de week werd het beter. (...) Ik kijk vooral graag naar VI om een uur lang lekker te lachen."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong in Beau: "Heren van VI Vandaag begonnen slecht, maar het wordt beter" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV