Zien: Tim Hofman komt 20 januari met rapportage seksueel overschrijdend gedrag The Voice of Holland

Zien: Tim Hofman komt 20 januari met rapportage seksueel overschrijdend gedrag The Voice of Holland

The Voice of Holland wordt voorlopig niet meer uitgezonden, zo blijkt uit een persverklaring van RTL en producten ITV van zaterdagochtend. De zender meldt dat er verschillende aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik zijn binnengekomen over de talentenjacht. Het BNNVARA-programma #BOOS stuurde de zender afgelopen woensdag een mail met de aantijgingen.

Je kunt hier de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland bekijken.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Tim Hofman</em> komt 20 januari met rapportage seksueel overschrijdend gedrag <em>The Voice of Holland</em> The Voice of Holland wordt voorlopig niet meer uitgezonden, zo blijkt uit een persverklaring van RTL en producten ITV van zaterdagochtend. De zender meldt dat er verschillende aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik zijn binnengekomen over de talentenjacht. Het BNNVARA-programma #BOOS stuurde de zender afgelopen woensdag een mail met de aantijgingen. Je kunt hier de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland bekijken. Tekst gaat verder onder de video. Uitzending BOOSTim Hofman en de redactie van Boos zouden in het voorjaar van 2021 verschillende verhalen over vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag binnen hebben gekregen. Er volgde een oproep van Hofman waarin hij vroeg of er meer mensen zijn die iets hebben meegemaakt met de talentenjacht van RTL. Het zou niet alleen om aanklachten tegen Jeroen Rietbergen gaan, ook andere personen binnen het programma worden beticht van overschrijdeng gedrag. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. De uitzending van BOOS over vermeend seksueel overschrijden gedrag en machtsmisbruik is donderdag 20 januari te zien op het YouTube-kanaal van BOOS. Bekijk ook BREAKING: RTL haalt The Voice van de buis na aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag Bekijk deze video » Zien: deze oproep deed Tim Hofman vorig jaar over misstanden bij talentenshows (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Tim Hofman komt 20 januari met rapportage seksueel overschrijdend gedrag The Voice of Holland

Uitzending BOOS
Tim Hofman en de redactie van Boos zouden in het voorjaar van 2021 verschillende verhalen over vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag binnen hebben gekregen. Er volgde een oproep van Hofman waarin hij vroeg of er meer mensen zijn die iets hebben meegemaakt met de talentenjacht van RTL. Het zou niet alleen om aanklachten tegen Jeroen Rietbergen gaan, ook andere personen binnen het programma worden beticht van overschrijdeng gedrag.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

De uitzending van BOOS over vermeend seksueel overschrijden gedrag en machtsmisbruik is donderdag 20 januari te zien op het YouTube-kanaal van BOOS.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tim Hofman komt 20 januari met rapportage seksueel overschrijdend gedrag The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV