Willeke Alberti over cancelen De Vrienden van Amstel Live: "Heb er de kolere in"

Willeke Alberti over cancelen De Vrienden van Amstel Live: "Heb er de kolere in"

Tijdens de coronapersconferentie van afgelopen vrijdag werd aangekondigd dat de evenementen- en cultuursector voorlopig nog niet open mogen. Dat betekent dat ook de concertreeks van De Vrienden van Amstel Live 2022 definitief niet doorgaat. Willeke Alberti reageert in Shownieuws op het cancelen van shows.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Willeke Alberti</em> over cancelen <em>De Vrienden van Amstel Live</em>: &quot;Heb er de kolere in&quot; Tijdens de coronapersconferentie van afgelopen vrijdag werd aangekondigd dat de evenementen- en cultuursector voorlopig nog niet open mogen. Dat betekent dat ook de concertreeks van De Vrienden van Amstel Live 2022 definitief niet doorgaat. Willeke Alberti reageert in Shownieuws op het cancelen van shows. Tekst gaat verder onder de video. Willeke baaltDe organisatoren van De Vrienden van Amstel Live waren de afgelopen week druk bezig met het opbouwen van het podium, helaas kunnen ze na vandaag weer beginnen met afbouwen. Willeke Alberti baalt enorm: "Ik ben niet verdrietig, maar heb er wel de kolere in." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Vrienden van Amstel LIVE: Nick en Simon zijn vaak de lul door grapjes van de crew Bekijk deze video » Beau: bekijk optreden Di-rect met Soldier On bij Vrienden van Amstel 2022 Bekijk deze video » Vrienden van Amstel 2022: Guus, Roel, Nick, Simon, Paskal & Thomas zingen Tranen gelachen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Willeke baalt
De organisatoren van De Vrienden van Amstel Live waren de afgelopen week druk bezig met het opbouwen van het podium, helaas kunnen ze na vandaag weer beginnen met afbouwen. Willeke Alberti baalt enorm: "Ik ben niet verdrietig, maar heb er wel de kolere in."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV