Matthijs gaat door gemist? Pablo van de Poel speelt Caldonia

Matthijs gaat door gemist? Pablo van de Poel speelt Caldonia

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 15 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs gaat door</em> gemist? Pablo van de Poel speelt Caldonia Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 15 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Het nummer 'Caldonia' uit 1945 werd groot gemaakt door B.B. King en is sindsdien een absolute klassieker in de blues. Pablo van de Poel van DeWolff, het PaRaDoX Jazz Orchestra en de Sven Hammond Big Band brengen het nummer bij Matthijs gaat door. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs gaat door gemist? Pablo van de Poel speelt Caldonia

Het nummer 'Caldonia' uit 1945 werd groot gemaakt door B.B. King en is sindsdien een absolute klassieker in de blues. Pablo van de Poel van DeWolff, het PaRaDoX Jazz Orchestra en de Sven Hammond Big Band brengen het nummer bij Matthijs gaat door.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV