Lago di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lago di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Lago di Beau: Claudia de Breij & Ruud de Wild

Lago di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending ‘Hypochonder’ Ruud de Wild in Lago di Beau: 'Was altijd bang om wat te hebben' Bekijk deze video » Claudia de Breij in Lago di Beau: ‘Zoon vertelt cool dat hij vijf moeders heeft’ Bekijk deze video » Lago di Beau: Wie redt Beau als hij niet bovenkomt? Bekijk deze video » Ruud de Wild openhartig in Lago di Beau: "Heel bang geweest om dood te gaan" Bekijk deze video » Deze week zijn cabaretière Claudia de Breij en radio-dj Ruud de Wild te gast bij Beau aan het prachtige Comomeer in Noord-Italië. DarmkankerAfgelopen jaar was Ruud de Wild maandenlang niet te horen op de radio, omdat bij hem darmkanker was geconstateerd. Daarvoor moest hij een behandeling ondergaan met een lange revalidatie tot gevolg. BergtoppenBeau neemt zijn gasten mee op pad met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor. De perfecte setting voor mooie, diepe gesprekken, verrassende activiteiten en veel humor. Lago Di Beau: Sportende Maan krijgt Tijl Beckand niet zover om mee te doen Bekijk deze video » Maan vertelt in Lago di Beau hoe vriendschappen bijna kapot gingen door beroemdheid Bekijk deze video » René van der Gijp gruwelt van Lago di Beau: "Zit tien minuten naar niks te kijken" Bekijk deze video »
Uitzending :
Lago di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week zijn cabaretière Claudia de Breij en radio-dj Ruud de Wild te gast bij Beau aan het prachtige Comomeer in Noord-Italië.

Darmkanker
Afgelopen jaar was Ruud de Wild maandenlang niet te horen op de radio, omdat bij hem darmkanker was geconstateerd. Daarvoor moest hij een behandeling ondergaan met een lange revalidatie tot gevolg.

Bergtoppen
Beau neemt zijn gasten mee op pad met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor. De perfecte setting voor mooie, diepe gesprekken, verrassende activiteiten en veel humor.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Lago di Beau

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lago di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV